Vinopedia

Sponsoring

De Vinopedia is, net als chateausanspretention, geen commerciële onderneming. Dat neemt niet weg dat het een hele onderneming is die omdat de schrijver helaas niet professioneel bezig is met wijn, ook geld kost.

Het is niet mijn bedoeling om ooit toegangsgeld te vragen voor het gebruik ervan. Ik geloof in de vrijheid van verspreiding van informatie op het net (en het blijft een hobby). Dit neemt niet weg dat het leuker is om aan deze encyclopedie te werken met een glas wijn dan met een glas water ! Indien U de vinopedia geregeld gebruikt sla ik een virtueel glas wijn dan ook niet af: u kan, indien u dit wil, een symbolisch bedrag storten op 785-5010861-40: ik zal u dan vermelden in mijn lijst van wilde wijn-weldoeners. Indien U dit anoniem wil doen, dan is hier mijn adres: Erik De keersmaecker, Leopold Beosierlaan 16, 3010 Kessel-Lo.

Indien U zelf wel professioneel bezig bent met wijn en een grote groep liefhebbers wil bereiken, kan u me contacteren voor meer diepgaande vormen van sponsoring. Ik zal dan graag met u contact opnemen. Ik ben te bereiken op het volgende adres erikdekeersmaecker@chateausanspretention.be.